onsdag 19 maj 2010

Skendräktighet

Mini är skendräktig nu och hennes tuttar är GIGANTISKA. Hjälper inte heller att Sheep snuttar på henne. Får be om lite galastop när vi ska röntga henne.

Mini har även slagit ut en framtand, stackaren! Hoppas inte att det har gått till tandroten, det är inte så mycken kvar av tanden, vet. får ta en kik på den när vi ska söva henne nästa vecka :(

Livet rullar på, och vi lever i damm, tapeter och målarfärg. Grannbarnen är här varje dag och hjälper oss med hundarna :) 10-åringen är jätteintresserad av hundar och jag kan nog ana en liten hundgalen tjej som håller på att födas fram, vilket är toppen! Ska fråga om jag kan ta med henne på en agilitytävling någon dag så hon får se hur en tävling går till :) Idag var hon här klockan 6:30 och undrade om hon kunde gå på en morgonpromenad med Maika. Hon har varit ute med Maika i 3 timmar(!) idag och Maika vill inte lämna henne när hon går. Hon står och glor på dörren en timma efter att hon har gått hem :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen, snuttar Sheep på henne? Haha!

Hoppas hon slutar med skendräktigheten snart! :)

Vilket lyx med så intresserade grannungar!

Per T sa...

Vi hade en kattunge som snuttade på Wippa en gång, helkonstigt tyckte hon men den fick hålla på tills vi tog bort den! :)

Synd att ni missade kursdagen, det var intressant och lärorikt! Ses ikväll!

Jenny och Uzie sa...

Pytte snuttade ju på Uzie första gången hon var skendräktig och han var unge, numera får han inte göra det för henne och det är jag glad över. Skendräktighet suger fett. Kramar på er!

Rebecca sa...

Kul med så engagerade grannbarn ;)